کوروش آریاکیا سروستانی در تعداد دفعات نرمال رابطه جنسی: تحقیقات چه می گوید؟
داروهای تزریقی، شامل کورتیکواستروئیدها و بیحسکنندهها
سن شما ۵۰ سال یا بیشتر است. بیماری زونا در سالمندان با عوارض بیشتری همراه است.
برای کسانی که در دوران کودکی واکسیناسیون انجام ندادهاند، واکسن زونا موجود است. افراد ۵۰ ساله و بالاتر باید دربارهی این واکسن با پزشک صحبت کنند.
بعضی از افراد پارانوید به شدت گوشهگیر هستند و بعضی دیگر نیاز دارند که دائماً در جمع باشند و از تنهایی نفرت دارند. بروز پارانویا در فرهنگ عمومی[ویرایش]
زونا میتواند باعث درد شدید شود، بنابراین ممکن است پزشک موارد زیر را هم تجویز کند:
Alzheimer’s disorder and other forms of dementia, that happen to be additional possible as you age, can modify your brain in ways in which make you extra suspicious of Other individuals.
در صورت درمان نشدن، پارانویا می تواند در توانایی فرد برای ایجاد و حفظ روابط و همچنین توانایی وی در عملکرد اجتماعی و در موقعیت های کاری اختلال ایجاد کند.
آیا صرف داشتن دشمنان زیاد، برای ابتلا به پارانویا کفایت کند؟ این مبحث، موجب بروز مباحث فلسفی فراوانی گشته که به این لطیفه نیز منجر شدهاست: «اینکه تو پارانویا داری دلیل نمیشود که کسی آن بیرون نخواهد تو را بکشد.» درمان پارانویا[ویرایش]
انتقال مستقیم زونا به فرد دیگری ممکن نیست. با این حال، فردی که هرگز آبلهمرغان نداشته است میتواند با تماس مستقیم با مایع موجود در تاول افرادی که در حال حاضر مبتلا به زونا هستند، به این ویروس مبتلا شود. اگر این اتفاق بیفتد، و فرد در برابر زونا واکسینه نباشد، ابتدا به آبلهمرغان مبتلا میشود و نه زونا.
درمان زونا به منظور کاهش اثرات ویروس و همچنین مدیریت درد در نظر گرفته شده است. داروهای مختلفی وجود دارند که قابل استفاده هستند و پزشک در مورد بهترین گزینههای درمانی برای وضعیت خاص فرد صحبت خواهد کرد.
بیش از افراد عادی از حساسیت، زودرنجی، شکاکی، بدبینی و یک دندگی بهرهمند است و چه بسا همین ویژگیها و حالتهای متفاوت است که موجب شکلگیری اندیشههای عمیق در او میشود.
دفتر ششم. فرهنگ واژههای مصوب فرهنگستان. تهران: انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۷۵۳۱-۸۵-۶ (ذیل سرواژهٔ بدگمانی)
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال عوارض بعد از بیماری زونا دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.